مشاوره حقوقی رایگان - دیه و هزینه بیمارستان

باعرض سلام واحترام.
آیا کسی که غیرعمدباعث صدمه بدنی به کسی شده وبه پرداخت 270هزارتومان دیه محکوم شده ،درصورت درخواست صدمه دیده هزینه بیمارستان ودرمان راهم میتواند مطالبه کند
جواب را کجا میتونم ببینم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
صدمات مازاد بر دیه قابل مطالبه است مطابق قاعده لاضرر و مسؤلیت مدنی امکان مطالبه خسارات وارده بیش از دیه وجود دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر همان میزان دیه فرض بر کل خسارات است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در حد متعارف با اثبات مقصر بودن طرف مقابل هزینه ها قابل پیگیری است

حسین حسن زاده

جناب آقای حسین حسن زاده :

سلام.بله.با حصول شرایطی می توانند دریافت کنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی دارد
زیاندیده باید ابتدا دادخواست مطالبه خسارت مازاد بر دیه را مطرح نماید
و زیاندیده باید خسارات مازاد را اثبات نماید
و ممکن است قاضی رای به ایشان ندهد
و ..

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هزینه‌های مازاد بر دیه نیز قانوناً قابل مطالبه می‌باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر هزینه درمان بیش از دیه باشد ما به التفاوت آن را مصدوم می‌تواند درخواست نماید در غیر این صورت حقی به دریافت هزینه درمان نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از باب مسولیت مدنی درخواست کنید