مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در مبلغ پیمانکاری

سلام. اینجانب مدیر عامل شرکت پیمان کار که در سال 97 با اب و فاضلاب قرارداد تنظیم نموده و پروژه را در مدت معین به اتمام رساندیم. و صورت وضعیت موقت 1 را تحویل دادیم و توسط عوامل شرکت کارفرما تایید و مبلغ ان به صورت اوراق 4 ساله تحویل ما گردیده است . سوال 1_ پس از ارایه صورت وضعیت دو و درخواست قطعی ان شرکت مذکور بعد از مدت بیش از 5ماه اعلام کردند که شما کسری حجم کار داری باید ان را انجام بدهید و تا ان مدت نیز کارگاه را اما نگرفته بودند . ایا ما می توانیم شکایت و ادعای خسارت مدت فوق را نمایم سوال 2_ پس از درخواست چندین بار به ما پاسخ نداده اند و خاتمه پیمان را اعلام نکرده اند. و بعد از سه سال از ما شکایت و مبلغ × را بدون اطلاع ما اجرای صادر و فقط اجرای بدست ما رسیده ایا می توانیم ان اجرای را بدیل عدم اطلاع و رویت اخطاریه ها و احکام صادره شکایت کنیم و احقاق حق نماییم . سوال 3_ در قرارداد پیمان قید شده که طرح دعوی در تفسیر هر یک از مفاد و یا اختلاف صورت وضعیت قبل از حل و فصل در هیات کارشناسی و یا شورای فنی در مراجع قضایی ساقط است اداره مزبور بدون توجه به ان به قوه قضاییه شکایت و بدون اطلاع ما حکم بر علیه ما گرفته و شعبه 9 نیز اجرای لازم را نیز صادر کرده است . تکلیف ما چیست .

پاسخ ها :

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

حق شما کاملا محفوظ و اگر اطلاعی از رای ندارید حتما غیابی بوده می تونید واخواهی کنید و با توجه اینکه داور در قرارداد وجود داره دادگاه قرار عدم استماع دعوی صادر میکنه پیشنهاد اینه که حتما با وکیل این کار رو انجام بدید.