مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی در دادیاری

با سلام بنده چندوقت پیش ماشینم را سرقت کردند که از طریق کلانتری محل به دادسرا مراجعه و پس از آن به آگاهی ارجاع شدم و پس از دو روز ماشینم توسط کلانتری دیگری پیدا و از آنجا به آگاهی فرستاده شدم و اداره آگاهی به ستاد ترخیص راهنمایی فرستاد و ماشینم ترخیص شد. حال پیامکی با مضمون اینکه: در مورد پرونده شماره فلان با ردیف فرعی 1 در شعبه 3 دادیاری ناحیه 18 قرار نهایی صادر شد. آمده است خواهشمند است بفرمایید یعنی چه ؟ آیا سارق دستگیر شده است؟ ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
قرارنهایی یاجلب دادرسی است یامنع تعقیب به شعبه مراجعه کنید واگردرسیستم ابلاغ الکترونیکی ثبت نام کرده باشید قرارنهایی دادسرا ازطریق سایت به شماابلاغ میشود به سایت ثنا مراجعه کنید یابه شعبه