مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام من و همسرم واسه طلاق توافقی اقدام کردیم و جلسه های مشاوره هم انجام دادیم تموم مراحل رو طی کردیم و فقط مونده رای دادگاه، امروز یه پیام از سمت دادگاه اومد نوشته بود دادنامه/تصمیم نهایی/قرار نهایی
میشه لطفا بگین این یعنی چی؟ رای دادگاه صادر شده یعنی؟ باید بازم بریم دادگاه یا با این ابلاغیه میتونیم بریم محضر واسه ثبت طلاق؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی رای دادگاه صادر شده است و به سامانه ثنا مراجعه نمایید و حکم را بگیرید تا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام رای طلاق صادر شده منتظر ابلاغ باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باسلام رای طلاق صادر شده منتظر ابلاغ باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رای صادر شده است و از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رای صادر شده با اخذ گواهی قطعیت از شعبه به دفترخانه مراجعه کنید.