مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو لیزینگی فروخته شده

ما یه کامیون خریداری کردیم که لیزینگی بوده
ما بصورت قولنامه ای و وکالت نامه ماشین رو از طرف خریداری کردیم الان 5 سال میشه و واقعا نمیدونستیم که تا پایان قسطش نمیتونیم پلاک عوض کنیم
ماشین تا سال 99 قسط داره
داخل سند مالک شرکت رایان سایپا هستش
مستاجر فردی بنام الف که ما ماشین رو ازش خریدیم
حالا اون اقا الف سفته داشته و پاس نکرده و فردی بنام ب حکم توقیف خودرو رو گرفتن ماشین الان پارکینگ هستش
ما تمامی مدارک مثل قول نامه وکالت نامه بیمه نامه ماشین که 5سال بنام خودمه بارنامه های کاری دارم که ماشین دست من بوده
چطوری میتونم در کوتاهترین زمان رفع توقیف بگیرم
ماشین وسیله کاری است قسط دارم بدهی دارم و خرج سه خانوار رو داره میدم
تاریخ شکایت و حکم توقیف خودرو 96 بوده و مطمئنم که تاریخ سفته هم بعد از خرید من

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام.اولا خرید شما از ابتدا اشتباه بوده و نباید ماشین لیزینگی می خریدید چون چنین معامله ای باطل هست.ثانیا شما تمام مدارک که دارید به خوبی ضبط کنید تا بتونید به واسطه تقدیم دادخواست از شخص الف بگیرید . در حال حاضر برای آزاد کردن ماشین راهی جز پرداخت نقدی بدهی الف یا سازش با طلبکار الف برای کارسازی سفته ندارید تا با رضایت اون ماشین از توقیف خارج بشه.البته هر اقدامی انجام دادید با مدرک باشه تا بعدا بتونید از الف بازپس بگیرید.