مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دست خطی

باسلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان که وقت میزارید و به سوالات پاسخ میدید
بنده چندسال پیش یک موتورسیکلت را بصورت قولنامه ای به کسی فروختم که قولنامه دست نویس تایپی بود که دونفر از اعضای درجه یک خانواده بنده و یک نفر دوست آن را امضا و انگشت زدن، و قید کردم که خریدار باید در اسرع وقت موتور سیکلت را بنام خود انتقال دهد و هرگونه خلافی و کشف فساد از تاریخ قولنامه بر عهده خریدار است، مدتی پیش اتفاقی رفتم خلافیشو گرفتم و کلی خلافی براش صادر شده!!! و از اونجایی که با این موتور زیاد خلاف شده میترسم برام مشکل ساز بشه.
چندتا سوال داشتم
1_ در متن آمده خریدار باید در اسرع وقت موتورسیکلت را بنام خود انتقال دهد این به معنی فک پلاک هست ؟ میتونم با استناد همین شکایت کنم؟
2_ قولنامه دست نویس چقدر ارزش و قانونیه؟ حتی اگه اثر انگشتاش کمرنگ باشه ؟
3_ اگه الان که بعد از 5سال گذشته با خریدار برم دفتر اسناد رسمی و یک قولنامه محضری ترتیب بدم ایا میتونن قولنامه رو تاریخ 5سال پیش بنویسن که خلافی این چند سال به پای من نوشته نشه و برام مشکل ایجاد نشه ؟ در کل راهنماییم کنید چیکار کنم ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

قولنامه دست نویس معتبره ولی به گذشته تنظیم نمیشه اینکه میگوییددکمرنگ است درصورت اعتراض طرف مقابل شماست که لاجرم بایدشهودرابیاوریدوکارشناسی بشه.درموردجریمه ها هم بایداثبات کنیدموتورتحت تصرف خریداربوده

پرسشگر :

ممنون از پاسخ شما...
الان میتونم قولنامه محضری ترتیب بدم با تاریخ چند سال پیش؟ میشه راهنمایی کنید که بهترین کار ممکن چیه ،بحث اینه خدایی ناکرده شر سمتم نیاد و پیشگیری کنم،ممنون میشم پاسخ بدید بزرگوار

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله از زمان قولنامه تخلفات به عده خریدار میباشد . قولنامه کاملا ارزش قانونی دارد. حتی اگه در دفترخانه نرید اتفاقی نمیفته