مشاوره حقوقی رایگان - موتوری

آیا برای تعویض موتور شماره سیلندر لازم است ؟

پاسخ ها :

تعویض موتور شماره سیلندر

سوالات مرتبط

تعویض موتور
سلام من یه 405 مدل 85 دارم میخوام موتورشو تعویض کنم ایا امکانش هست موتور tu5 براش بزارم؟...
تعویض موتور تویوتا
سلام.من یک تویوتادارم موتورماشینم ترکیده رفتم اگاهی موتور کارشناسی شد بعد گفت موتور گمرکی بگیر الان گیر نمیاد باید چکار کنم...
تعویض موتور خودرو
سلام. بنده یه کشنده جفت محور بی ام سی داشتم موتور آن را با موتور ولوو ان 10 تعویض کردم. چون موتور خودش به دلیل تعطیلی نمایندگی ها موجود نبود. الان برای تعویض پلاک میگویند شما باید موتوری در حد توان و...
موتوری
آیا برای تعویض موتور شماره سیلندر لازم است ؟...
تعویض موتور خودرو
با عرض سلام و خسته نباشید. نیسان وانت من شاتون زده بود و سیلندرش ترکیده بود و برای همین من یک عدد سیلندر خریدم و بدون آگاهی از انجام کارهای قانونی سیلندرش رو عوض کردم. الان چگونه موتور رو شماره بزنم؟ ...