مشاوره حقوقی رایگان - نقض ناشی از علایم تجاری در فضای مجازی

شکایتی در تهران برعلیه من شده و نیابت به شهرستان محل اقامتم داده شد به تاریخ دیروز که متن اون نقص ناشی از علایم تجاری در فضای مجازی بوده. بعد مراجعه به دادسرا و دیدن پرونده و نام اون شرکت که اصلا ارتباط در زمینه شغلی به من نداشته و چنین نشانی هم تا حالا رویت نکردم. و مهم اینه که حکم متهم اومده. مگر قبل از اطلاع رسانی میشه حکم بیاد چون درخواست فیش حقوقی برای آزادی من کردند. روش نقض این حکم چطوره؟ چی باید بگم به دادگاه. در حالیکه من نه مهر و نه نشانی از اون برند در هیجا استفاده نکردم. ممکنه دادگاه اشتباه کرده باشه؟

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام اگر بدون حضورشمارایی صادرشده قاعدتارای غیابی وقابل واخواهی است