مشاوره حقوقی رایگان - در مورد عقد موقت

من مدتی با آقایی صیغه بود که در این مدت از ایشون بچه دار شده فرزندم دختر و 20ماه هست. در حال حاضر با این آقا به توافق برای زندگی مشترک نرسیدیم چون قرار بود عقد دائم کنیم ولی الان با شرط و شروط به تعویق میندازه که من مجبور به ترک خونه شدم چون موعد صیغه نامه تموم شده.. درمورد عدم ثبت ازدواج سوال داشتم وکیلی بمن گفت چون صیغه توافقی و موقت بوده به شما حقوقی از طرف شوهر تعلق نمیگیره فقط اسم ایشون در شناسنامه ثبت میشه ... در حال حاضر اسم بچه در شناسنامه من هست ولی اسم همسر نیست ......
ضمنا من ازدواجی قبلا نداشتم و دختر مجرد بودم با این اقا صیغه کردم ... این آقا از همسر قبلی طلاق گرفته بود ...
ایا لازم من برای عدم ثبت ازدواج اقدام کنم چون وکیل بمن گفت بعدا برای حقوق بچه به مشکل برنمیخوری یا نیازی نیست چون اسم بچه تو شناسنامه هر دومون هست...ممنون از پاسخگویتون

پاسخ ها :

عدم ثبت ازدواج عقد موقت ازدواج موقت