مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت واقعه نکاح

بعد از وقوع متاركه و طلاق توافقی فيمابين اينجانب و همسرم طي طلاقنامه شماره درمورخ 1394/02/14و ثبت در دفترخانه .. بعد از مدتی (زوج ) و اینجانب در ايام بعد از عده توافق كرده به ادامه زندگی مشترک کنار دو فرزند دخترمون که در مورخ 1397/07/01شفاها اینجانب را به عقد خود دراورده و زندگي مشترك را مجدداً شروع كرديم. متاسفانه از همان بدو آغاز زندگی مشترک به لحاظ وجود بي اعتنايي و بي اعتمادي و نيز سوء ظن از ناحيه (زوج) در نهايت با اوج گيري دامنه اختلافات و در پی این ازدواج اینجاب باردار شده که با اسرار و درگیری (زوج) جنین دوماه رو سقط کرده. و در این مدت هیچگونه خرج و نفقه به اینجانب نپرداخته
اكنون به این نتیجه رسیدم که(زوج) عامداً به منظور ضربه زدن و انتقام گيري و ايجاد شايعات هتک حرمت اينجانب را دارند نظر به اينكه (زوج) تاکنون از ثبت واقعه نکاح امتناع مي نمايد
سوالم از شما مشاور و همیار محترم اینه با چه دادخواستی اقدام به شکایت کنم

پاسخ ها :

محمد عبداله زاده خانقاه

جناب آقای محمد عبداله زاده خانقاه :

با سلام
عدم ثبت واقعه نکاح دائم جرم است.از طرفی مشخص نفرمودید طلاق رجعی بوده یا بائن ! ضمنا معلوم نیست اگر طلاق بائن بوده عقد بین شما موقت بوده است یا دائم؟
لذا جهت حصول نتیجه درست نیازمند رویت مدارک و مشاوره کامل می باشد

یک وکیل

سلام" اگر خطبه عقدی که خودتان یا عاقد برایتان خوانده موقت باشد هیچگونه نفقه ای به شما تعلق نمی گیرد مگر عقد با شرط پرداخت نفقه از سوی زوج ، منعقد شده باشد . در عقد موقت حتماً قبل از خواندن صیغه باید میزان مهرتان تعیین شده باشد وگرنه عقدتان باطل است و اگر خطبه عقدتان دائمی بوده و یا مدتی در آن ذکر نشده شما شرعاً زن و شوهر هستید حتی اگر میزان مهر در عقد دائم تعیین نشده باشد و عقدتان صحیح واقع شده است . هر چند اثبات نکاح قانونی مستلزم ارائه دادخواست اثبات ازدواج دائم و ثبت آن در دادگاه خانواده صلاحیتدار است . مضافاً بر اینکه عمل سقط جنین صورت گرفته هم جرم است و برای مباشر سقط جنین ( پزشک یا ماما ) و آمر آن چه مادر جنین باشد یا پدر جنین مجازات در پی دارد . توضیح اینکه شما و همسرتان با هزار مکافات و طی تشریفات پرپیچ و خم قضایی طلاق گرفته اید و دیگر چه ضرورتی داشته و یا چه علاقه و مهر و محبت و عشقی بین طرفین وجود داشته که مجدداً به عقد هم درآئید !!!؟ اگر هم ناگزیر به ازدواج با ایشان هستید پیشنهاد می کنم به عقد موقت 99 ساله همسرتان با شرط پرداخت نفقه و یا بدون پرداخت نفقه و ثبت رسمی آن در دفتر ازدواج اقدام نمائید .

پرسشگر :

سلام
طلاقی که ثبت شده طلاق رجعی هستش .علت طلاق به دلیل مسائل شراکت همسرم بابرادرشون وکلاهبرداری وچکهایی برگشتی ودخالتهای خانواده ی همسرم وبی توجهی وبی مسولیتی وتحمل مسائل مربوط به شکایتهای شاکیان به دلیل متواری شدن برادرشون ..وغیره ...منجربه طلاق توافقی شدیم واینکه با گذشت فاصله زمانی وداشتن دوختر 16 و9 ساله و ی سری مثال تصمیم گرفتیم مجددا زندگی کنیم ولی متاسفانه ایشون دوباره از سادگی من سوءاستفاده کردن و شرایطی رو که عرض کردم ایجاد کردن ..
درمورد صیغه عقد که خوانده شد دائم بیان شده ومهریه زمان ثبت قرارمون شد ...واینکه سقط جنین در منزل انجام شده ولی ده دلیل عوارض ناشی از داروهای سقط و حال بدم منجر به بیمارستان شدم .و اینکه از پیچ و خم مراحل قضایی فرمودین کاملا حق باشماس ....ولی من زندگیمو وهمسرو بچه هامو دوست داشتم شرایط واطرافیان خیلی تاثیر گذار بودن که این وضعیت بوجود امد .
الان که از شما مشاور عزیز همفکر وراهنمایی وکمک میخام واقعا نمیدونم باید چیکار کنم .با مطرح کردن این مسائل بیین خانواده چه اتفاقی پیش میاد ..ترجیح دادم از شما عزیزان درخواست راهنمایی لازمو داشته باشم

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.در خصوص ازدواج دوباره,شاهدی دارید یا خیر؟قصد ادامه دارید؟شفاها به صورت دایم بود یا موقت؟شما یه بار ضربه خورده بودید چرا ایندفعه با چشم باز اقدام نکردید و در آن زمان مشاوره نگرفتید

پرسشگر :

سلام .در خصوص شاهد لحظه خواندن خطبه صیغه خیر ...بصورت دائم بوده .من الان یکسال برگشتم منزل همسرم و باهمسرم و بچه هام زندگی میکنم..من قصدم ادامه زندگی هستش وهرطور شده میخوام حفظش کنم ..اشتباه و با چشم بسته موقعی بود که طلاق گرفتم ..

یک وکیل

سلام " سرکار خانم اشتباه نکنید طلاق شما به اقرارتان توافقی بوده و بائن است و رجعی نیست . طلاق رجعی طلاقی است که صرفا به درخواست شوهرتان باشد و در این طلاق گواهی عدم امکان سازش توسط دادگاه صادر می شود . در خصوص اثبات واقعه نکاح دائم تان چنانچه عاقد روحانی خطبه عقدتان را جاری نموده و ایشان گواهی می نماید می توانید گواهی مزبور را نزد سردفتر برده و نکاح دائم را ثبت نمائید در غیراینصورت برای اثبات نکاح خود و ثبت آن در دفتر ازدواج باید با گواهی شهود واجد شرایط این موضوع را در دادگاه خانواده صالح به اثبات برسانید وگرنه ادامه روابط زناشوئی شرعی شما با این شیوه به صلاح و مصلحت نیست و حتی مشکلات قانونی نیز برای شما ایجاد خواهد نمود .

پرسشگر :

سلام من از روی سند طلاق رجعی عرض کردم خدمتتون

پرسشگر :

عذرخواهی میکنم مجددا سند رو بررسی کردم متوجه اشتباه در تایپ نوع طلاق شدم .. در سند غیدشده خلع نوبت اول

یک وکیل

سلام " در طلاق رجعی ، صیغه طلاق مطابق مقررات مربوط جاری و مراتب صورتجلسه می شود . ولی ثبت طلاق منوط به ارائه گواهی کتبی حداقل دو شاهد مبنی بر سکونت زوجه مطلقه در منزل مشترک تا پایان عده است مگر اینکه زن رضایت به ثبت داشته باشد . در صورت تحقق رجوع ، صورتجلسه طلاق ابطال و در صورت عدم رجوع ، صورتجلسه طلاق تکمیل و طلاق ثبت می شود . صورتجلسه تکمیل شده به امضای سردفتر ، زوجین یا نمایندگان آنان و دو شاهد طلاق می رسد . در صورت درخواست زوجه ، گواهی اجرای صیغه طلاق و عدم رجوع زوج به وی اعطاء می شود . در هر حال در صورت انقضای مدت عده و عدم احراز رجوع طلاق ثبت می شود . به نظر می رسد با توضیحاتی که قبلا داده اید گواهی عدم امکان سازش و طلاق رجعی شما به دلیل عدم رجوع شوهرتان تا پایان مدت عده به طلاق منجر شده است . خوب الآن چه مشکلی دارید ؟ مگر شوهرتان منکر ازدواج مجددتان با هم و اجرای صیغه ازدواج دائم تان شده است !؟ اگر منکر نیست به دفترخانه رسمی ازدواج بروید و بدون اینکه به سردفتر ازدواج بگوئید به عقد دائم هم بدون ثبت قانونی آن درآمده اید از نو با تعیین مهریه یا بدون تعیین مهریه به عقد رسمی دائم هم در بیائید .

یک وکیل

سلام " پرسشگر محترم ! سوال تان را بطور صحیح و شفاف مطرح نمی کنید و به همین خاطر پاسخهای متنوع از همکاران دریافت می کنید !!! طلاق شما اگر به اذعان پیام آخر شما ، خلعی باشد یعنی طلاق شما از روی کراهت از همسرتان بوده و شما با بخشش قسمتی از مهر یا تمام آن توانسته اید رضایت شوهر خود را در محکمه برای طلاق اخذ نمائید و این نوع طلاق بائن و غیر قابل رجوع است.

پرسشگر :

سلام وخسته نباشید و تشکر بسیار زیاد تمامی شما عزیزان .با توجه به دریافت پاسخهایمتنوع از مشاورین محترم ...مجدد اصل مشکلم رو خدمتون عرض میکنم انشالله راهکاری مناسب پیدا کنیم

بعد از وقوع متاركه و طلاق رجعی نوبت اول .به صورت توافقی فيمابين اينجانب و همسرم طي طلاقنامه شماره درمورخ 1394/02/14و ثبت در دفترخانه .. با گذشت سه سال از تاریخ ثبت طلاق ..اینجانب و(زوج ) توافق كرده که مجددا باههم ازدواج کرده وادامه ی زندگی مشترک کنار دو فرزند دخترمون ..

بعداز توافق ازدواج در مورخ 1397/07/01شفاها اینجانب را به عقد خود دراورده و زندگي مشترك را مجدداً شروع كرديم. متاسفانه از همان بدو آغاز زندگی مشترک به لحاظ وجود بي اعتنايي و بي اعتمادي و نيز سوء ظن از ناحيه (زوج) در نهايت با اوج گيري دامنه اختلافات و در پی این ازدواج اینجاب باردار شده که با اسرار و درگیری (زوج) جنین دوماه رو سقط کرده. و در این مدت هیچگونه خرج و نفقه به اینجانب نپرداخته اكنون به این نتیجه رسیدم که(زوج) عامداً به منظور ضربه زدن و انتقام گيري و ايجاد شايعات هتک حرمت اينجانب را دارند نظر به اينكه (زوج) تاکنون از ثبت واقعه نکاح امتناع مي نمايد سوالم از شما مشاور و همیار محترم اینه با چه دادخواستی اقدام به شکایت کنم

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

سلام
شما با در دست داشتن سند عادی ازدواج باید دادخواست ثبت واقعه ازدواج بدید

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
اگر طلاق قبلی شما بصورت باین بوده و امکان رجوع نداشته و عقد جدیدی به وقوع پیوسته شما میبایست شاهد و هر مدرک دیگری که دارید جمع اوری و دادخواست الزام به ثبت نکاح دایم رو به دادگاه ارایه کنید ضمن اینکه عدم ثبت این واقعه در صورت جمع شدن شرایط تبعات کیفری نیز برای زوج دارد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با دادخواست الزام به ثبت واقعه نکاح
در هر حال برای مشاوره بیشتر می توانید با همکارا ن دادراه و یا اینجانب با شمار ذیل تماس حاصل نمایید
لطفا قبل از تماس پیامک دهید
با تشکر
بین ساعات 18 الی 20

یک وکیل

سلام. دادخواست ثبت واقعه نکاح به دادگاه تقدیم نمایید و چنانچه روحانی برای شما صیغه ازدواج جاری کرده این موضوع را گواهی نماید در غیر اینصورت به استناد شهادت شهود و مطلعین در دادگاه این موضوع را اثبات نمایید. در صورت نیاز به وکیل در این مورد در تهران با شماره 09128336594 تماس حاصل نمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.هم نظر جناب گنجی هستم.یاالله