مشاوره حقوقی رایگان - نقض دادنامه معترض عنه

با سلام و وقت بخیر
بنده در مورد ملک شخصی خود که سال 1360 خریداری کرده ام و قولنامه دست نویس در حضور شورا دارم برادر بنده شکایت کرده که این ملک برای بنده نیست و من جعل کرده ام و خانه برای مادرمان است و باید تقسیم ترکه شود ، رای بدوی دادگاه با ارائه مبایعه نامه و قولنامه دستی نوشته شده که بنده خریداری کرده ام به نفع بنده بود ولی خواهان اعتراض زده و رای تجدید نظر خواه به صورت زیر است:
آیا رای تجدید نظر به ضرر بنده است یا خیر؟
و بنده چکاری میتوانم بکنم؟

دادگاه با عنايت عدم احراز مالکیت مورث نسبت به ساختمان مسکونی و سند عادی مبنی بر خريد باقی املاک ، تا زمانی که اين اسناد که مورد ترديد تجديدنظرخواه واقع گرديده ابطال نگرديده دعوی تقسیم ماترک مرحومه قابل استماع نبوده است و به تبع آن مطالبه اجرت المثل ايام تصرف نیز قابل استماع نخواهد بود. بنابه مراتب با استناد به مادتین 2و358از قانون آئین دادرسی مدنی ضمن نقض دادنامه معترض عنه قرار عدم استماع دعوی بدوی صادر و اعلام می گردد. رای صادره قطعی است.

پاسخ ها :

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
رای به نفع شما صادر شده است و اینکه این رای مانع دادخواست مجدد ایشان نیست و به جهت طرح دعوی اشتباه با قرار عدم استماع مواجه گردیده است.
موفق باشید.