مشاوره حقوقی رایگان - حقوق برادر شهید به خواهری که صیغه شده باشد

با سلام؛
میخواستم بدانم حقوق برادر شهید به خواهری که صیغه‌ی مردی شده است و آن مرد خرجی او را نمیدهد تعلق میگیرد یا خیر؟
ضمن اینکه آن زن قبلا ازدواج کرده و سالهاست همسرش فوت شده و بعدها به صیغه درآمده است.
در حال حاضر خواهر مجردش کل حقوق را میگیرد
آیا راهی هست این حقوق به هر دو خواهر (مجرد و صیغه ای) تعلق بگیرد؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام در مورد مستمری بگیران که زن بیوه باشد و مستمری شوهر متوفی به وی تعلق بگیرد در صورت ازدواج مستمری قطع نمیشود در اینصورت شما هم میتوانید مستمری بگیرید