مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق برادر شهید توسط خواهر بیوه

با سلام، مادر من شش سال است که شوهرش فوت شده، پدرم مستمری بگیر کمیته امداد بود و بعد از فوت پدرم از بیمه روستایی مادرم مستمری گرفت و کمیته امداد را قطع کردن، مادرم خواهر شهید است و مادرش قبل فوتش از بنیاد شهید حقوق میگرفت، میخواستم بپرسم مادرم میتواند از بنیاد شهید درخواست حقوق کند، بیمه روستایی او ماهی دو میلیون است و جواب هزینه های دکتر و خرج و مخارجش را نمی دهد, با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا خیر
اما حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد شهید موضوع را پیگیری کنید.
به نظر به خواهر تعلق نمی گیرد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام از طریق بنیاد شهید موضوع را پیگیری کنید.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

به واحد معاضدت بنیاد شهید مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تحت تکفل پدر و مادر خود نبوده اصولاً بنیاد جانبازان نمی‌پذیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر میرسد که به خواهر تعلق نمیگیرد ولی با این وجود این موضوع را از طریق بنیاد شهید بنحو حضوری پیگیری بفرمائید.