مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر عامل

یکی از سهامداران یک شرکت سهامی هستم که حدود پنجاه سهامدار دارد. این شرکت سه عضو هیئت مدیره و یک مدیر عامل دارد و چندین سال است که فعالیت اقتصادی ندارد.
هیئت مدیره فرمی را مبنی بر توافق برای فروش به امضای همه سهامداران رسانده و همه شرکت را طی قراردادی به یک شخص فروخته است
با وجود آنکه بیش از دو سال از تاریخ قرارداد گذشته هیچ اقدامی برای پرداخت وجه صورت نگرفته و تنها مبلغ کمتر از یک درصد وجه هنگام عقد قرارداد به مدیرعامل پرداخت شده
قیمت تعیین شده برای معامله هم حدود یک سوم از قیمتی است که توسط کارشناس رسمی دادگستری برای زمان فروش تعیین شده است.
مدیرعامل از ابطال معامله سر باز میزند و خریدار بدون پرداخت وجه درصدد تنظیم سند است
برای رسیدن به حقوق ضایع شده چگونه باید اقدام کنیم؟

پاسخ ها :

حسام خوشگواری

جناب آقای حسام خوشگواری :

سلام
ابطال یا فسخ معامله شرایطی دارد که با بررسی قرارداد و توافقنامه می توان راجع به آن ها اظهارنظر کرد. لذا پیشنهاد می شود با وکیل در این خصوص مشورت فرمائید