مشاوره حقوقی رایگان - شرکت سهامی خاص

باسلام- هیئت مدیره و مدیرعامل سابق شرکت سهامی خاص ما بدون مجوز از مجمع که قبلا در صورتجلسات مجمع عمومی مصوب شده بود که هیئت مدیره و مدیرعامل حق فروش غرفه ندارد ولی برخلاف نظر مجمع و بدون اطلاع اعضا و سهامداران غرفه ای را به شخص ثالث فروخته است حال خواسته ما ابطال این معامله که 5سال پیش اتفاق افتاده می باشد زیرا که تنها گرفتن خسارات از مدیران قبلی منافع از دست رفته سهامداران را مرتفع نمیکند- باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام سوال شما مشخص نیست،لطفا پرسش خود را ارسال نمایید.

یک وکیل

سلام. سوال شما مشخص نیست. چنانچه در این زمینه نیاز به وکیل دارید بهتر است در این سایت از قسمت درخواست وکیل اقدام بفرمایید.

پرسشگر :

باسلام - سوال مشخص تر اینکه ........زمانیکه مدیرعامل یا هیئت مدیره بدون اطلاع وبدون مجوز مجمع عمومی اموال یا سهام شرکت را به غیر بفروشد (بعبارتی دیگر سهامداران در مجمع عمومی صورتجلسه کرده اند که امکان فروش سهام شرکت وجود ندارد و فروش نیاز به نظر مجمع دارد) آیا می توان آن معامله را ابطال کرد؟ اگر جواب مثبت هست وکیل میگیریم در غیر اینصورت نیازی به وکیل نمی باشد

پرسشگر :

منظور از سوال مشخص چیست ؟ این جمله خودش مشخص نیست..

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام طبق قانون امکان ندارد مگر با فراهم بودن شرایط خاصی که البته بسیار نادر است

پرسشگر :

باسلام شرایط خاص چیست؟ جنابعالی میتوانید وکالت مارا برعهده بگیرید و این قراردادرا ابطال کنید؟

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.موضو.ع شما سوال است یاالله

یک وکیل

سلام " سوال شما واضح و مبرهن است است . ارائه پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سوال شما مستلزم رویت صورتجلسات و اسناد و مدارک مورد ادعا و مشاوره حضوری است .

یک وکیل

با سلام خیر قانونا نمی توان چون اقدامات خارج از اختیارات مدیران در برابر اشخاص ثالث قابل استناد نیست و تنها می توان از مدیران بابت خروج از صلاحیت خسارت گرفت.

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام و احترام
شاید در نظر اول پاسخ منفی است همچنانکه همکاران معزز فرمودند و قابلیت استناد در مقابل اشخاص ثالث را ندارد لکن 2 مورد استثنا نیز وجود دارد که با وقوف کامل هر کدام از وکلای محترم به موضوع شرکت و مدارک آن راهنمایی بهتر و پیدا کردن کردن راه حل ابطال میسر خواهد بود.

سروش سلامیان

جناب آقای سروش سلامیان :

با سلام ، به نظر می رسد مدیر عامل بر خلاف مصوبات مجمع عمومی شرکت ، اقدام به فروش غرفه ای از اموال شرکت نموده . اگر فرض سوال این باشد مطابق قانون تجارت مدیر عامل در برابر شرکت موظف به جبران خسارت وارده می باشد به هر میزان که پس از کارشناسی و مطالعه پرونده امکان تخمین آن میسر می شود ، لاکن فسخ یا ابطال آن معامله و عودت آن غرفه به شما به این دلیل که فرمودین ممکن نیست .