مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت اقساط مهریه

با سلام. طبق رای قطعی دادگاه تجدید نظر بنده محکوم شدم به پیش پرداخت 5 سکه و از قرار 6 ماه یک سکه مهریه و حدودا شش ماه از حکم قطعی گذشته است و بنده توان پرداخت ندارم.
چطوری اعتراض کنم که بشود پیش پرداخت نیم سکه و هر شش ماه یک بار ربع سکه؟
اصلا توان مالی ندارم و زیر صفر هستم. نه ملکی، نه خودرو ای و هیچی به نام من نیست و هیچ شغلی هم ندارم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا پیش پرداخت را بپردازید و سپس درخواست تعدیل اقساط نمایید . در غیر این صورت با درخواست زوجه ، حکم جلب شما صادر خواهد شد