مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

سلام.
من ( زوجه ) و همسرم وسایل جهیزیه را با همراهی هم خریداری کرده ایم ولی وجه تمامی آن ها را بنده پرداخت نموده ام. فاکتور برخی از این وسایل به نام همسرم هست ولی تمام فاکتور ها دست من می باشد. آیا در صورت به مشکل خوردن ما حتی با وجود سیاهه جهیزیه با امضای ایشان، باز هم ایشان امکان ادعای مالکیت و گرفتن وسایل را دارند؟ چطور میتونم حقم رو اثبات کنم؟

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

سلام.
نه خیر نمیتونن .
اگر زوج وسایل رو که خریدید در لیست سیاهه قید کنه و به عنوان‌جهیزیه شما زیرش رو امضا کنه. وسایل متعلق به شماست.. خیالت راحت

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

سلام.
نه خیر نمیتونن .
اگر زوج وسایل رو که خریدید در لیست سیاهه قید کنه و به عنوان‌جهیزیه شما زیرش رو امضا کنه. وسایل متعلق به شماست.. خیالتون راحت