مشاوره حقوقی رایگان - کمبود جهیزیه همسر

با سلام.
بنده در رابطه با کمبود جهیزیه همسرم که در وقت رسیدگی‌ های شورای حل اختلاف حضور نداشتم تا این که رای غیابی صادر شد و راجع به این موضوع بنده به مبلغ کارشناسی شده دادگاه مبلغ 36800000 تومان به همسرم بدهکار شدم.
بنده یک بار اعسار دادم ولی از آن جایی که نمیدانستم حضور شاهدان در همان رو لازمه پس به علت عدم حضور شاهدان اعسار بنده رد شد. حال برای این که ثابت کنم کلیه اجناس را که بنده حقیر خریداری کرده بودم مبلغ آن ها از حساب اینجانب خریداری شده چه باید بکنم؟
ناگفته نماند پس از این که بنده به پرداخت این مبلغ محکوم شدم، همسرم حکم جلب من را گرفتند. بنده حقیر چون که نظامی (نیروی هوایی ارتش) هستم، از خدمت فراری شدم تا بتوانم دادخواست اعسار را بدهم و اعسار دادم. فلذا با فیش حقوقی پدرم را که ایشان هم 30 سال در همین سازمان و کار فعلی بنده کار کرده و بازنشسته هستند، تا این که به قید ارائه فیش حقوقی پدرم بنده بازداشت نشدم. تا این که اعسار بنده به علت عدم حضور شاهدان رد شد و دوباره این کار انجام شد.
حال از شما اساتید و بزرگان می‌پرسم، حال باید چه کنم؟
از یکایک شما عزیزان و بزرگان ملتمسانه و عاجزانه خواهش میکنم بنده حقیر را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام مجددا دادخواست اعسار بدهید