مشاوره حقوقی رایگان - هزینه طول درمان در تصادف

درود و رحمت خداوند به انسان هایی که مردم از سرگردانی و حیرانی نجات میدهند.
با سلام فرزندم در حین تردد از عرض خیابان در مرکز شهر بوده که خوردرو سواری با او برخورد میکند و بلافاصله از صحنه متواری می شود و چند ساعت بعد خود را به کلانتری معرفی میکند. فرزندم توسط اورژانس به بیمارستان انتقال داده شده و چندین روز در کما بوده است و از ناحیه ی سر، پارگی عنکبوتیه مغز و کاهش هوشیاری، آسیب مچ پا، آرنج و شکستگی بینی دچار مصدومیت شدید گردیده است. با توجه به این که بنده هیچ گونه پوشش بیمه ای به جز هزینه ی بیمارستان ندارم. هزینه های درمان را خودم پرداخت نموده ام. میخواستم بدانم من باید چه کار کنم بیمه که فقط دیه میدهد. بیرون آوردن پلاتین از پای فرزندم بعد از چند سال آینده و ترمیم شکستگی بینی و عقب افتادن چند ترم دانشجویی که باعث ضرر و زیان شده را چه کار باید بکنم؟ راننده هم مقصر صد در صد شناخته شده است. یاحق

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. شما می توانید علیه راننده شکایت نمایید و درخواست هزینه های درمان مازاد بر دیه را نمایید و باید تمام فاکتورهای هزینه کرد ، را ارائه بدهید