مشاوره حقوقی رایگان - حادثه کاری

باسلام من نیروی پیمانکار داخل یه شرکت دولتیم آخرین قراردادم مربوط به پایان مهرماه است و در آذرماه در داخل شرکت دچار حادثه کاری شدم و هنوز تحت درمان دکتر معتمد شرکتم الان شرکت میخواد منو اخراج کنه من چکار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام پرداخت بیمه
و هزینه درمان شما توسط شرکت و اخراج شما از شرکت ، دو موضوع متفاوت و جداگانه می باشد. که شما باید در مورد هر دو موضوع جداگانه از خود دفاع نمایید
در مورد اخراج : شما می توانید به اداره کار مراجعه نمایید و طبق قرارداد شما ، شرک باید تمام حق و حقوق قانونی شما را پرداخت نماید .
و در مورد بیمه و
هزینه درمان هم شما می توانید در دادگاه عمومی شکایت نمایید و...
موفق باشید