مشاوره حقوقی رایگان - راه حل برای ازدواج با دختری بدون مدارک هویتی

سلام. ببخشید من پسری ایرانی هستم که میخوام با دختری مهاجر پاکستانی ازدواج کنم که مادرش ایشون رو بصورت طبیعی در خاک ایران زایمان کردن و هیچ مدرکی ندارن الان ایشون با نامادریشون زندگی میکنه که نامادریش دوتا بچه از پدرش داره که دنباله شناسنامه گرفتن برای بچه های خودشه... الان من چجوری میتونم باهاش ازدواج کنم چون میگن اول باید هویتش مشخص بشه ..
آیا دادگاه نمیتونه اجازه ی ازدواج مارو بده
2 آیا ایشون نمیتونه از طرف نامادریشون اقدام کنه
3آیا نمیتونه از طرف خواهر و برادرش که گفتن بهشون شناسنامه میدن ، شناسنامه بگیره؟؟؟
خواهشا کمکم کنید

پاسخ ها :

سروناز بوجار زاده

سروناز بوجار زاده :

سلام ایشون باید از طریق سفارت مربوطه برای دریافت اوراق هویت خودشون اقدام کنند
شناسنامه پدرش باید باشه و نامادری ارتباطی با ایشون نداره و از طریق خواهر و برادر هم امکان نداره فقط پدر،در سفارت مدارک لازم رو بهشون میگن