مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری ماشین

سلام
ماشینی خواستم بفروشم قولنامه کردیم بعدش بیعانه گرفتم ماشینو دو قبضه کردیم گذاشتیم پارکینگ که فرداش بریم تعویض پلاک. فرداش رفتیم معامله مون نشد اونا الکی ایراد گذاشتن رو ماشین. بعدش مجبور شدم بیعانه شو پس بدم. توی قولنامه قید نشد. اونا هم قولنامه منو دزیدن. میخواستم بدونم من چیکار باید کنم بعدا نرن قولنامه رو دستکاری کنن

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اظهارنامه مبنی بر اقاله و فسخ توافقی ماشین برای ان ها بفرستید