مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی با حدود 18 سال

با سلام و وقت بخیر
بنده کادر نیروهای مسلح با سابقه حدودا 18 سال خدمت میباشم و دارای 20 درصد جانبازی بنیاد شهید و سه سطح اعصاب و روان، دیابت و قلب و عروق میباشم. در کمیسیون شورای عالی پزشکی بنده را از هر فعالیتی معاف کرده اند. ولی بنده باید هر روز به محل کار بروم و به خاطر مصرف قرصها انجا خواب هستم. بیماری من و معافیتها متاسفانه به کام فرماندهان شیرین نبوده و من را به این یگان و ان یگان منتقل و بی حرمتی میکنند. انقدر از نظر روحی با من بازی کرده اند خسته شدم. با وجود این مشکلات بازنشستم نمیکنند. اخیرا به فکر فرار افتاده ام. اما از نظر مشکلات اقتصادی به اینده همسر و فرزندم میاندیشم. ایا راهی برای بازنشستگی هست؟ اگر فرار کنم با جانبازی حق و حقوقی به من تعلق میگیرد، با توجه به جانبازی؟متشکرم

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

لازم به ذکر است که شما در هر مرحله‌ای از دادرسی می‌توانید رضایت شاکی را جلب کنید

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

از طرق امور جانبازان پیگیر کارت شوید