مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک خودرو توسط فروشنده

سلام. من دو ماه پیش یک خودرو از یک شهرستان دیگر خریدم. طرف وکالت فروش تام به من داد ولی تعویض پلاک مدت سه ماهه داد. چون یک و میلیون شیشصد خلافی کرونا داشت. میخواست با نامه نگاری کرونایی بردارد ولی الان بعد از دو ماه هنوز میگه راهنمایی و رانندگی ثبت سیستم نکرده است. من الان میخوام به مسافرت بروم. اگر یک وقت من رو چون پلاک یک شهر دیگر هست جریمه کردند و محدودیت کرونایی کنند، من باید پرداخت کنم یا طرف مقابل که تعویض پلاک کند. اگر به خاطر جریمه ها بخوابونند چی کار کنم؟ طرف اصلا خیالی برای تعویض پلاک کردن ندارد.

پاسخ ها :

مسعود  رضائي

مسعود رضائي :

با سلام . دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و الزام به فک پلاک رو مطرح کنید