مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت قبض برق توسط فروشنده

با سلام.
یک واحد مسکن مهر در پرند به صورت وکالتی خریداری نمودم. یعنی فقط مبایعه نامه در آژانس املاک و وکالت نامه در دفتر اسناد رسمی دارم.
به گفته فروشنده تمامی بدهی ها تسویه شده بوده ولی بعد از گذشت چند ماه فهمیدم بدهی قبض برق به مبلغ 1 میلیون و 300 هزار تومن دارد و الان برق واحد به دلیل بدهی قطع شده است.
فروشنده به بهانه های مختلف بدهی را پرداخت نکرده است. آیا با مدارک موجود میتوانم شکایت کنم؟
آیا در شهر پرند باید ثبت شکایت کنم یا در تهران هم میشه اقدام کرد؟ کجا باید مراجعه کنم و به چه عنوانی شکایت کنم؟
پیش بینی شما از زمان به نتیجه رسیدن چقدر هست؟ با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. می توانید علیه فروشنده دادخواست حقوقی مطالبه وجه بدهید. در دعاوی حقوقی محل اقامت خوانده صالح به رسیدگی است