مشاوره حقوقی رایگان - نم دادن سقف از طبقه بالا

سلام.
من ساکن طبقه اول در یک آپارتمان سه واحدی هستم. مالک پیلوت و طبقه همکف یک فرد دیگر است که دو واحد دست مستاجر می باشد. در حال حاضر مدتی است مستاجر طبقه بالا رفته و مالک در طبقه بالا در حال بازسازی است. هنوز بعد از دو ماه در حال کندن و تخریب می باشند. طی تخریب به دلیل آسیب رساندن به لوله های آب بارون و برداشتن سیمان کف در زمان بارندگی آب باران کف منزل ایشان می ریزد و به سقف ما نفوذ می کند. در حال حاضر سقف ما نم بزرگی به شکل دایره با قطر یک و نیم متر دارد. مالک طبقه بالا به تماس های ما توجهی ندارد و زمانی که پاسخ می دهد معتقد بود مشکل از ایزوگام پشت بام می باشد و نه لوله ها و می گوید سقف خانه ایشان چکه می کند. آب از کف خانه ایشان چون سیمان را برداشته به سقف ما نفوذ می کند به علاوه ایشان اجازه بازدید به ما نمی دهد. در حال حاضر ایشان می گوید باید با بهتر شدن هوا یک سوم هزینه ایزوگام را هم ما پرداخت کنیم. توجهی برای رفع لکه بزرگ سقف ما ندارد. البته فقط مشکل لکه نیست و آخرین بار موقع باران از سقف و هالوژن کناف شره می کرد و با 110 تماس گرفتیم و صورتجلسه کردند. با توجه به پیش رو بودن تعطیلات و بارندگی های بهاری چی کار باید بکنیم؟

پاسخ ها :

نم دادن سقف از طبقه بالا نم دادن سقف آپارتمان هزینه تعمیر سقف آپارتمان قوانین آپارتمان نشینی