مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام. آیا نفقه به زن در صورتیکه تقاضای طلاق کند تعلق می گیرد؟در حالیکه مرد مسکن مشترک تهیه نکرده و زوجه بالاجبار در منزل پدری ساکن است و تمکین خود را قبلأ اعلام نموده است.

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

باسلام.تازمانی که عدم تمکین زن ثابت نشده باشدنفقه به او تعلق می‌گیرد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
زن اگرناشزه نباشدیعنی محکوم به عدم تمکین نشده باشد نفقه بهش تعلق میگیردودرخواست طلاق مانع استحقاق دریافت نفقه توسط زن نیست

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله تا حکم طلاق صورت نگرفته نفقه تعلق میگیرد حتی درصورت طلاق نیز تا ایام عده به زن نفقه تعلق میگیرد مگر اینکه عدم تمکین زن گرفته شود.