مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

سلام. من 7 سال و نیم در یک شرکت معروف کار می کردم که به دلیل این که مادرم قبلاً آن جا مشغول به کار بوده و بازنشست شده و برای حق و حقوق دوران اشتغال خود به دیوان عدالت اداری شکایت کردند. مدیر عامل من رو لغو قرارداد کرد. یعنی 30 بهمن به من اعلام کردند که از آخر اسفند ماه دیگر با شما تمدید قرارداد نخواهد شد. کاملاً غرض ورزی که سال ها ایشون در سمت مدیریت میانی برای پست سازمانی اینجانب و الان نیز در سمت مدیرعامل با من داشته اند. لازم به ذکر است ابلاغیه دیوان عدالت اداری مربوط به مادرم در تاریخ 14 دی ماه 1399 به شرکت ابلاغ و نامه عدم نیاز اینجانب در تاریخ 21 دی ماه 1399 به امور اداری اداره زده شد. آیا می توان علاوه بر حقوق مربوط به پست سازمانی ( با وجود استخدام با فوق لیسانس در سمت منشی بوده ام ) و همچنین بازگشت به کار را از هیات رسیدگی درخواست نمایم؟ چقدر احتمال پیروزی در دعوی وجود دارد در صورتی که قراردادم مدت معین بوده است و به مدت 7 سال تمدید شده است؟

پاسخ ها :

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

با سلام به نظرم با توجه به تمدید قرارداد مدت معین بطور مکرر و اینکه شغل شمااستمرار داشته است در صورت مراجعه به اداره کار حکم به برگشت بکار داده خواهد شد.