مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

سلام. بنده در تیر ماه امسال با 26 سال سابقه و با درخواست خودم بازنشسته پیش از موعد شدم. امروز نیز درخواست بازگشت به کار به وزارت بهداشت دادم که به صورت شفاهی گفتند ممکن نیست. آیا راهی هست که بتونم برای 4 سال باقیمانده از خدمت به سر کار بر گردم؟
ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

بازگشت به کار در صورت بازخرید شدن بازگشت به کار بازگشت به کار در صورت بازنشستگی بازنشستگی