مشاوره حقوقی رایگان - کپی وکالت نامه

با سلام. آیا من به عنوان یک موکل حق دارم یک کپی از وکالتنامه ای که با یک وکیل قرارداد بسته ام را داشته باشم. اگر وکیل کپی نداده باشد و پرونده من را باخته باشد باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

محمد  صابر

محمد صابر :

با سلام
گرفتن نسخه ای از وکالتنامه از وکیل حق شماست و اگر وکیل از دادن رونوشت استنکاف نمود ، با توجه به الکترونیکی بودن قراردادها شما میتوانید با مراجعه به سامانه ثنا نسخه ای از وکالتنامه را دریافت دارید. اگر وکیلتان اطلاعات درستی به شما در خصوص پرونده ارائه نمی دهد شما می توانید با مراجعه به سامانه ثنا خودتان روند پرونده را مشاهده نمایید و یا با مراجعه حضوری به دفتر شعبه از جریان پرونده خود مطلع شوید.