مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تاخیر در انتقال سند

سلام. بنده یک ملک در برج پنج سال نود و هفت خریداری کردم و در قولنامه قید شد فروشنده موظف به انتقال سند تا برج دوازده سال نود و هفت می باشد. ولی جریمه دیر کرد قید نشده است. یک سال قبل طی شکایت در کلانتری و صورتجلسه ای فروشنده هشت ماه فرصت خواسته و تعهد داده اگر طی هشت ماه آینده سند آماده انتقال نکند، جریمه و خسارت بدهد. هنوز سند نداده است. الان من از چه طریق برای دریافت خسارت اقدام کنم؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
اگر خسارتی برای تاخیر در انجام تعهد تعیین نکرده اید نمیتوانید مطالبه کنید شما برای انجام تعهد تاریخ مشخصی را تعیین کرده اید منتها برای تاخیر و یا عدم انجام آن تعهد هیچ ضمانت اجرایی علی الظاهر در قرارداد تعیین نکرده اید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه میزان خسارت را تعیین کرده اید ، دادخواست مطالبه خسارت و وجه التزام قراردادی بدهید