مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر انتقال سند

سلام بنده در تاریخ پنجم اسفند 1400دو واحد اپارتمان در حال ساخت را فروختم و طبق توافق در موعد مقرر تحویل خریدار دادم و بخاطر پیش امدن‌مشکل اداری و درگیری با شهرداری بخاطر پارکینگ اخذ سند مدتی طول کشید ودر این مدت مورد معامله تحویل خریدار شده بود و ایشان نیز به دیگری واگذار کردند وخریدار ساکن در مورد معامله هست حال خریداری که با بنده مبایعه نامه دارند بخاطر تاخیر در انتقال ادعای ضرر زیان کرده اند و ناگفته نماند که بابت انتقال سند مبلغی از پول من نزدایشان بوده است از شما بزرگواران تقاضامند بنده را راهنمایی بفرمایید و این که ایا ایشان میتوانن ادعایی داشته باشن لازم به ذکر است که در تاریخ 21 اسفند 1401 سند اماده بود در دفتر خانه جهت انتقال بنام ویو ایسان حاضرنشدن

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شرایط مطالبه خسارت ناشی از عدم انجام تعهد
گذشتن زمان انجام تعهد: مدت مقرر برای انجام تعهد، باید منقضی شده باشد. وجود ضرر: طلبکار، باید ثابت کند که از عدم انجام تعهد و یا تاخیر در انجام تعهد، ضرر کرده است. خودداری مدیون از انجام تعهد : این عدم انجام تعهد، باید به واسطه بی مسئولیتی متعهد باشد، نه ناشی از عوامل خارجی

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام چنانچه برای تأخیر در انتقال رسمی آپارتمانها در قرارداد خسارت تأخیر پیش بینی شده باشد خریدار می تواند اقدام به مطالبه آن تا تاریخ 21 اسفند 1401 نماید. البته می بایست گواهی حضور خود را در دفترخانه در تاریخ مذکور ارائه نمایید؛ در غیر این صورت خسارت تأخیر بعد از آن تاریخ هم قابل مطالبه است.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که در قرارداد جهت انتقال سند خسارت تعیین شده باشد باشرایطی قابل مطالبه هس

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در قرارداد خسارت تأخیر پیش بینی شده باشد خریدار می تواند اقدام به مطالبه آن تا تاریخ 21 اسفند 1401 نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در متن مبایعه نامه یا همان پیش فروش تاریخی برای انتقال سند در دفترخانه شماره ....قید کردید و وجه التزام پیشبینی کردید و ایشان رفته در دفترخانه گواهی عدم حضور گرفته حق دارد در غیر این صورت خیر

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت تعیین تاریخ حضور در دفتر خانه و اخذ گواهی عدم حضور و درج مطالبه خسارت در قرارداد قابل مطالبه است البته راهکارهای دیگری نیز متبادر به ذهن می‌رسد که بستگی به شرایط قرارداد دارد.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اگر موعدی برای سند مقرر شده و خسارت روزانه در نظر گرفته شده بله می‌توانند دادخواست مطالبه خسارت بدهند در غیر اینصورت خیر اقدام ایشان بنظر می‌رسد نتیجه ای ندارد