مشاوره حقوقی رایگان - تمدید حکم جلب مهریه

سلام من سال 92حکم جلب شوهرم رو بابت نفقه و مهریه داشتم که چون پیداش نکردم کلا بیخیال شدم ولی الان فهمیدم کجاس میتونم برم حکم جلبمو تمدید کنم یا اینه چند سال گذشته نمیتونم ممنونم اگر راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مهلت اجراییه چهارسال است
ابتداعا باید درخواست اجراییه کنید وسپس درخواست برگ جلب نمایید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید برید اجرای احکام واگر مرور زمان به آن نخورده باشد میتوانید حکم جلب بگیرید