مشاوره حقوقی رایگان - ادعای دروغ سرقت چک

سلام و خسته نباشید
بنده از شخصی به علت حساب و کتاب یک فقره چک صادره در سال 93 صادره از طرف برادر ایشان دریافت کردم و در برگه جداگانه امضای رسید انتقال گرفتم در سال 99 و چک مزبور را برگشت و ثبت دادخواست کردم ولی دو برادر به علت مشکلات مالی فی ما بین و در نهایت صادر کننده اعلام سرقت چک و استفاده از چک سرقتی شکایت نموده و بنده به دادسرا احضار شده ام جهت اخذ توضیحات از نظر قانونی برای بنده مشکلی بوجود نمیاید؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر . ولی شما باید در دادگاه نحوه طلبکار بودن از طرف مقابل را و حساب و کتاب خود را ارائه بدهید تا از جرم سرقت تبرئه شوید