مشاوره حقوقی رایگان - بازپسگیری پول

دو سال پیش به یکی از همکارام 10میلیون پول قرض دادم بدون اینکه سفته بگیرم الان پولو نمیده شکایت کردم و 2 تا از همکارامو شهود معرفی کردم حتی پیامای تلگرامشم دارم که بعنوان قرض پولو ازم خواسته یکی از شاهد من قبلا 3 ماه زندان سیاسی بوده الان اون داره شاهد منو تهدید میکنه اگه بیاد شهادت بده براش پرونده سازی میکنه (ادعا میکنه پدرش اطلاعاتیه نمیدونم چقدر حرفش صحت داره) حالا شاهدم نمیخاد بیاد. از طرف دیگه این اقا منو تهدید کرده برام مشکل ایجاد میکنه و محل کارم به همه گفته که من باهاش رابطه عاشقانه داشتم درحالیکه اصلا اینطور نبوده و 10 سال از من کوچیکتره منو تهدید میکنه اگه از شکایت منصرف نشم ابروی منو میبره! (میخام بدونم چطور میتونم اعاده حیثیت کنم و بابت این ادعای کذبش ازش شکایت کنم)؟

پاسخ ها :

مریم ابریشم کش

مریم ابریشم کش :

سلام بفرمایید که تهدیدها به چه صورت بوده ؟ آیا شفاهی بوده یا کتبی؟ درصورتیکه شفاها شما را تهدید کرده باز برای اثبات نیاز به شاهد دارید. اما اگر مدرک کتبی دارید می تونید به عنوان تهدید ازش شکایت کنید

پرسشگر :

سلام
هم بصورت شفاهی بوده و هم پیامای تلگرام اما پیامای تلگرامشو بعد از چند دقیقه پاک کرده، ولی شاهد دارم که اونم تمام تهدیداتشو شنیده و در جریانه، ایا یک شاهد کافیه برای اینکه بتونیم ازش شکایت کنیم بابت مزاحمت و تهدیدا یا شاهد و مدراک دیگه لازمه؟ چه مدرکی لازمه؟

مریم ابریشم کش

مریم ابریشم کش :

با سلام خدمت شما معمولا برای پذیرش شکایت علاوه بر مدارک کتبی وجود حداقل دوشاهد لازمه چنانچه مدارک کنبی قوی دال بر وقوع تهدید و توهین در دست دارید از یک شاهد میتونید استفاده کنید درغیراینصورت کار بسیار سختی پیش رو دارید