مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ارثی بدون رضایت وراث

با سلام.
زمینی از یکی از اقوام به ارث رسیده و حدود چهل وارث دارد. دو گروه از وراث که به هر کدام ثلث زمین میرسد، مشکلی در ارائه وکالت ندارند و از حدود 40 نفر باقی مانده که ثلث آخر زمین به آن ها ارث میرسد حدود 10 نفر یا در خارج کشور هستند و یا وکالت نمی دهند. مشکل را چگونه باید حل کرد؟ آیا دو گروه اول میتوانند زمین را بفروشند و پول بقیه را به حساب دادگستری واریز کنند؟ ضمنا برای فروش زمین عجله هست.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام فقط سهم الارث خودشان را میتوانند بفروشند اجازه فروش سهم بقیه رو ندارند

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
خیر نمیتوانند سهم دیگران را بفروشند .
باید فروش سهم خود و دیگر وراث را از طریق دادگستری تقاضاکنند و پس از فروش امکان خرید وجود داره.