مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال شرکت

با سلام. من حدود 10 میلیون از یک شرکت طلب دارم و حکم دادگاه و اداره کار صادر شده است و تمام شماره حساب های شرکت رو مسدود کردم و موجودی ندارد. نامه توقیف اموال هم گرفتم اما شرکت در شیراز هست. آیا راهی هست که بدون این که بروم شیراز بتونم توقیف اموال رو انجام بدهم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. شما باید با گرفتن نیابت از شعبه اجرا احکام برای دادگاه شیراز ، در شیراز اقدام به توقیف اموال نمایید و...