مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

با سلام. من شهریور ماه از عقب به یک توسان مدل 2008 هست زدم. ماشین من به سپرش برخورد کرد و 7 میلیون خسارت دید. در صورتی که سپر ماشین توسان قبلا زدگی داشته بود و مدارک من رو گرفت و صبر نکرد مامور بیمه بیاد و فرار کرد. بعد رفت دادگاه شکایت کرد. چون بیمه بدون کروکی و کارشناسی پرداخت نمیکرد، کارشناس دادگاه برای او 8 میلیون برآورد کرد. ولی رفتیم بیمه ماشین رو دید 2/400 میلیون به او داد بیمه رو گرفت و بعد رفته درخواست نه میلیون افت قیمت کرده است و شورای حل اختلاف رفتیم. این آدم با این که ماشین او هیچ چیزی نشده بعد از 6 ماه به زور میخواد پول بگیرد. آیا افت قیمت به او تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کارشناس افت قیمت را با توجه به مدل ماشین ، نوع ماشین ، اینکه آیا ماشین قبلا دارای رنگ شدگی است یا نه ،
ماشین ایرانی است یا خارجی و.... تعیین می نماید . اصولا اصولا آفت قیمت شامل فقط ماشین خارجی ، که قبلا دارای رنگ شدگی نباشد و مدت کمتر از 5 سال از تولید آن گذشته باشد می شود ولی بعضی از قضات بر خلاف این موارد هم رای به افت قیمت می دهند