مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

من ٢ ماه پيش نيمه پارك بودم با ماشين وقتی از پارك در اومدم ميخواستم برم دنده تو يه موتوری با سرعت زياد به من زد بعدش راننده از موتور جدا شد و موتور رفت تو لاين سرعت به یه ماشين ديگه خورد، پليس منو مقصر كرد، من هم به خاطر طولانی شدن اعتراض نزدم به كروكی، بعد از انجام مراحل اداری زيان ديده برای خسارت گرفتن به بيمه رفتن ولی خسارت بيشتر از مبلغيه كه بيمه ميده و من در توانم نيست، سوالم اينه آيا موتور وقتی ميخوره به يه ماشين ديگه خسارت اونرو هم من بايد بدم ؟؟؟؟!!! و اينكه الان ميتونم اعتراض بزنم روی پرونده برای كروكی؟ ميخوام كه اعتراض بزنم كه چرا من بايد هزينه وسيله سوم رو بدم آيا ميشه؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام چون خودتون اعتراض نزدید این حق رو ساقط کردید و با توجه به اینکه مسبب ورود خسارت به خودروی دیگر شما بودین باید خسارت را جبران کنید

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
شركت بيمه مكلف به پرداخت تمام ديات زيان ديده است حتي اگر دهها براير ديه كامل باشد و شما در صورتي كه بيمه شخص ثالث در زمان وقوع حادثه داشته ايد اساساً تكليفي به پرداخت ديه نداريد ولو مازاد بر ديه كامل باشد
اگر هنوز رأي قطعي صادر نشده اصولاً امكان اعتراض وجود دارد