مشاوره حقوقی رایگان - هک حساب بانکی

با عرض سلام خدمت شما . در تاریخ 98/7حسابم هک شد و مبلغ 12 م از حسابم برداشت شد. بلافاصله به پلیس فتا مراجعه کردم و یک دادخواست به من داد و گفت امضای قاضی را باید بگیری. من هم یک ساعته این کار را کردم بعد از مدت یک سال دادسرا دو نفر را به عنوان متهم شناسایی کرد و رای به محکومیت قطعی داد سپس پرونده را به دادگاه ارجاع داد و قاضی رای داده که صرف اینکه از خط تلفن متهم ردیف اول خرید اینترنتی شده و اینکه متهم اظهار داشته کارت ملی را گم کرده و 3ماه اطلاع نداده. قاضی رای به بیگناهی متهمین نوشته. خواهش میکنم بگویید من چه کار کنم. با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ببینید پول به حساب چه شخصی رفته است؟ از وی هم می توانید شکایت کیفری و هم دادخواست است حقوقی‌ بدهید. بهتر است حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید