مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

سلام اگر رای دادگاه صادر شده باشد و یکی از طرفین رای دادگاه رو فرستادن من رای رو میدونم الان برگه اخطاریه اومده تصمیم نهایی به سامانه ابلاغ شده بعد نوشته خودداری از مراجعه به سامانه ابلاغ استنکاف از قبول اوراق قضایی ابلاغ محسوب میشود این یعنی چی میشه یه توضیحی بدید؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام یعنی اگر شما به سامانه مراجعه نکنید و ابلاغ را مشاهده نکنید اخطار ابلاغ شده تلقی می گردد و مواعید قانونی از تاریخ ابلاغ محاسبه خواهد شد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
یعنی شما چه به سایت ابلاغ مراجعه کنیدوابلاغیه رامشاهده کنی وچه مراجعه نکنید ابلاغیه به شماابلاغ شده محسوب میگردد فقط نوع ابلاغ درحالت اول ابلاغ واقعی است که اثاری دارد ونوع دوم هم ابلاغ قانونی