مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ دوباره به شاکی پرونده

بعد از تجدید وقت نظارت بلحاظ عدم انقضا مهلت مقرر/ اعطایی ، امروز برای بار دوم ابلاغیه به شاکی و وکیلش ابلاغ شده و شعبه دو بازپرسی هنوز یکبار هم من رو بعنوان متهم نخواسته این کار چه معنی میتونه داشته باشه؟ میشه حدس زد که شاکی ادله اش کافی نبوده و بعد از ابلاغ اول هنوز نتونسته مدارک علیه من جور کنه؟
ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است از قسمت پیکیری پرونده در سامانه ثنا اطلاعات پرونده را جستجو کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شلید هنوز شاکی دلایل کافی به دادگاه ارائه نداده است.

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
تازمانی که ادله کافی علیه شما ارایه نشود شمارو احضار نمی کنند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق قسمت سخا سایت عدل ایران اقدام نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. دلایل مختلف میتواند داشتت باشد. یا عدم تکمیل وکفایت ادله یا اینکه صحبت های شاکی توسط.بازپرس شنیده تشده تا بازپرس احضار شما را لازم بداند. نگران نبتشید و منتظر بمانید و در جلسه دفاع با ارامش شخصا یا توسط وکیل از حقوق خود دفاع کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالا دلایل اتهامی علیه شما ضعیف است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تازمانی که ادله کافی علیه شما ارایه نشود شمارو احضار نمی کنند.شاید هنوز شاکی دلایل کافی به دادگاه ارائه نداده است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر احتمالی ممکن است