مشاوره حقوقی رایگان - رابطه پیامکی

من چند ماه پیش به اسرار یک خانم در فضا مجازی آشنا شدیم و بعد شماره گرفتیم و تو این رابطه باهم سکس چت هم داشتيم و بعد چند ماه باهاش قطع رابطه کردم تقريبا سه ماهی باهاش قطع رابطه کردم البته رابطمون فقط پيامکی و تلفنی بود و شوهرش فک میکنه ما هم دیگه رو ديديم الان حالا شوهرش فهمید و بهم زنگ زد و تهديدم کرد به قتل و بعد گفت شکايت میکنم ده روز از این موضوع ميگذره، خواستم ببینم اگه شکايت کن حکم قضاييش چیه؟ ممنون میشم راهنمايی کنید.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
جرمش روابط نامشروع است وجرمی است طرفینی یعنی دوتامتهم دارد یک زن ویک مرد اگر شکایت کند زن ایشان هم متهم است مجازات این جرم نیز تا99ضربه شلاق است