مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق عبور و مرور

باغی به مساحت 4000 متر مشاع از یک هکتار خریدیم که سند اصلی آن یک هکتاری است و با ابعاد 100متر در 100متر و هیچگونه تقسیم نامه ای بین شرکای قبلی وجود نداشته، و شریک مشاع که 6000متر سهم دارد، قسمت مشرف به جاده صحرایی را با ابعاد 60متر در 100متر به طور کامل تصرف نموده و با اقدام به درخت کاری و فنس کشی، راه عبور و مرور باغ ما را به صورت کامل مسدود نموده است و اصلا و به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی و حتی با دریافت پول و فروش مقداری زمین به ما راضی به دادن راه عبور نمیشود.
صاحب قبلی باغ، ناچارا از زمین پلاک مجاور اقدام به عبور و مرور مینمود، اما اخیرا صاحب زمین پلاک مجاور نیز اجازه عبور از زمینش را نمیدهد.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چگونه و به چه صورت باید برای احقاق حق اقدام کرد.

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام اگر ملک به صورت ثبتی بنام شماست میتونید درخواست افراز بدید بعد جهت تعیین حق ارتفاق و عبور از زمین مجاور اقدام کنید