مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ممانعت از حق عبور و مرور مطابق با قانون 97

سلام؛ ملکی در کوچه ای قرار دارد که کل کوچه شامل طرح عقب نشینی می باشد. منتها به دلیل عدم عقب نشینی ملک های دو سر ورودی کوچه، امکان تخریب ملکی که در اواسط کوچه قرار دارد وجود ندارد (عرض کوچه در حال حاضر کمتر از دو متر است و امکان تردد خودروهای سنگین جهت تخریب ملک و حمل نخاله و مصالح وجود ندارد). لذا آیا امکان ارائه دادخواست ممانعت از حق عبور و مرور که صاحبان ملک های دو سر ورودی کوچه حاضر به عقب نشینی نیستند، وجود دارد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به نظر می رسد این دادخواست بی نتیجه باشد چرا که مجری طرح(شهرداری) در صورت تمایل می تواند با واریز وجه نسبت به تملک آن دو منزل اقدام کرده و طرح را اجرا نماید اما وقتی شهرداری اقدام نمی نماید ممکن است برای اجرای طرح جدی نباشد بنابراین پیشروی این طرح به شهرداری بستگی دارد کما اینکه بسیاری از طرح ها بعد از طی سالیان زیاد اجرا نمی شوند.