مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری شریک در شرکت

سلام.
من به همراه دو نفر دیگر یک شرکت با مسئولیت محدود ثبت کردیم و هر سه دارای سهم الشرکه برابر هستیم. من مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره هستم و دو نفر دیگر فقط شریک (سهامدار) هستند. با توجه به این که شرکت کمتر از 6 ماه است که فعالیت خود را شروع کرده، جهت پاس شدن چک های شرکت و پرداخت حقوق کارمندان، نیاز است که هر یک از شرکاء به اندازه درصد سهم خود، به حساب شرکت پول واریز کنند ولی یکی از شرکا از انجام این کار امتناع می کند. آیا از نظر قانونی ایشان ملزم به پرداخت سهم خود جهت هزینه های شرکت هست و در صورت امتناع می توان پیگیری قانونی انجام داد؟
با تشکر

پاسخ ها :

عدم همکاری شریک در شرکت سهامدار شرکت با مسئولیت محدود چک شرکت