مشاوره حقوقی رایگان - سهم آپارتمان مشاعی

سلام
دو دانگ از شش دانگ آپارتمان به شخصی فروخته شده. آیا آن شخص می تواند مانع از سکونت بنده در آپارتمان باشد؟ یا هر وقت دلش خواست به خانه وارد شود ؟ ایا او را می توان مجبور کرد که آن دو دانگ را به بنده اجاره دهد؟
با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام تصرف شما بدون اجازه شریک غیر قانونی است و اجبارش نمی توانید بکنید و می تواند خلع ید شما و حق الاجاره مدتی را که در تصرف شما هست تقاضا کند

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما اگر داخل آن منزل زندگی میکنید بای به آن شخص اجرا المثل پرداخت کنید