مشاوره حقوقی رایگان - احقاق حق آپارتمان شراکتی

ضمن عرض ادب و احترام، به استحضار میرسانم که بنده مالک 3 دانگ از 6 دانگ یکباب آپارتمان هستم که پس از خرید 3 دانگ با تنظیم اجاره نامه در آن ملک مستقر و هزینه اجاره مالک شریک را طبق اجاره نامه پرداخت میکردم. حال با توجه به مدارک و مستندات بدون منطق حکم تخلیه گرفت و بنده هم ملک را تخلیه کردم. دادگاه ملک را در اختیار هر دوی ما قرار داده ولی موضوع مهم این است که ایشان در طبقه بالای ملک مذکور ساکن هستند و عملا در حال استفاده از آپارتمان مذکور هستند و بنده در شهری دیگر هستم.
حال با توضیحات مختصری که ارائه دادم چگونه میتوانم:
1 - اثبات کنم که ایشان بدون پراخت حتی قبض برق مصرفی (کنتور برق آپارتمان مذکور به نام بنده میباشد) در حال استفاده از ملک هستند و بنده در این 5 سال بدلیل مشغله کاری ، حتی امکان رفتن و سر زدن به ملک را نداشته ام.
2 - هزینه این 5 سال استفاده رایگان از ملک را میشود گرفت؟
3 - اگر خیر(سوال 2) چگونه میشود از ایشان به لحاظ استفاده مجانی از آپارتمان مذکور از حق و حقوق خودم دفاع کنم.
4 - ایشان درب ورودی ملک را تعویض کرده ولی کلیدی به من نداده اند و من فقط کلید درب ورودی آپارتمان رو دارم و یکی دو باری که رفته ام و سر زده ام به آپارتمان ، مثل غریبه ها و یا مهمان زنگ زده ام و پس از اینکه با آیفون تصویری ، بنده را ملاحظه کرده اند اجازه ورود به ساختمان را داده اند که متعاقب آن به آپارتمان سر زده ام.
خوشحال میشوم در این خصوص راهنمایی بفرمایید.
با سپاس از لطف شما

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

با وکیل طی تماس با حضوری تماس بگیرید و مشاوره بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تقاضای تخلیه ملک مشاعی و یا فروش مال را بکنید و دادخواست احرت المثل ایام تصرف را بنمایید