مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور سند ملکی

سال 82 یک دستگاه اپارتمان خریداری کردم که تا کنون فروشنده ان از واگذاری سند امتناع میکند.از طریق دادگستری اقدام کردم ولی بعلت وجود بند در قرارداد خرید( مبنی بر حل هر گونه مشکل و اختلاف از طریق داور بین الطرفین برطرف گردد) دادگاه پرونده را پیگیری نکرد،لطفا راهنمایی نمائید بنده از چه طریقی فروشنده را ملزم به صدور سند کنم و دادگاه به مشکل من رسیدگی کند؟تشکر

پاسخ ها :

صادق عباسی

جناب آقای صادق عباسی:

با سلام. نظر به وجود شرط داوری در قرارداد شما امکان مراجعه به محاکم قضایی برای این خواسته را ندارید. ناگزیر اگر داور در قرارداد تعیین شده با ارسال اظهارنامه از ایشان بخواهید جلسه تشکیل دادهو فصل خصومت کند. اگر داور تعیین نکرده اید از دادگاه تقاضای تعیین داور کنید. با توجه به فنی بودن موضوع اختلاف پیشنهاد میکنم از خدمات یک وکیل دادگستری بهره بگیرید

یک وکیل

درخواست تعیین داور از دادگاه جهت حل و فصل موضوع بفرمایید