مشاوره حقوقی رایگان - پیامک اشتباهی جریمه خودرو

سلام. چندین بار است تخلف دو فقره ماشین اولی سواری دنا شماره پلاک ... و دومی وانت تویوتا سفید شماره پلاک ... اشتباهی به شماره موبایل من ... ارسال میشود. بنده اعلام میکنم به هیچ عنوان مالک این دو ماشین نبوده و نیستم و رانندگی هم با این ماشین نداشته ام. خواهشمندم در این خصوص رسیدگی لازم به عمل آمده و نتیجه را به ایمیل بنده و یا از طریق پیامک مطلع سازید. ممنون و سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
سوال شما حقوقی نیست ، میتوانید با مراجعه به راهنمایی و رانندگی شهرستان محل سکونتتان ، موضوع را پیگیری کنید.
موفق باشید